OPUS ZOEKT
EEN KOK VOOR BRASSERIE KEUKEN VOOR DAGJOB REGIO SINT-JORIS-WINGE VOOR OPUS
U kan in uw nieuwe job de volgende taken uitvoeren :
* Alles vanuit de menu kaart bereiden zoals croques pasta's stoofvlees,enz...
* U moet uiteraard zelfstandig kunnen werken.
*De keuken moet ook onderhouden worden en op weekdagen moet er ook afgewassen worden door de koks.
* De grond wordt gepoetst door de poetsvrouwen, maar de vuren worden door de koks onderhouden.
* U kan een flexibel fulltime uurrooster aan met in een normale week vrije dagen op maandag en woensdag. Indien iemand ziek valt of verlof neemt moet er uiteraard ingesprongen worden.
* Er moet dus elk weekend zaterdag én zondag gewerkt worden.
* De kandidaat moet zelfstandig kunnen werken. 's Morgens vroeg en 's avonds laat staat de kok alleen in de keuken en moet hij/zij dus koude en warme keuken en afwas kunnen combineren.
* Maandag en woensdag zijn de vaste vrije dagen.
Jobgerelateerde competenties- Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
- De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
- Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... - De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen - Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...) - De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
- De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast - De ingrediënten doseren en mengen
- Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) - De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer - Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
- Groenten en fruit wassen en schoonmaken
- Resultaatgerichtheid
- Commercieel zijn
* DAGJOB : De keuken opent om 8u en sluit om 19u, dus zeer aantrekkelijke uren voor de horeca.
De keuken opent om 8u en sluit om 19u, dus zeer aantrekkelijke uren voor de horeca.
Het gaat uiteraard niet enkel puur over koken, de keuken moet ook onderhouden worden en op weekdagen moet er ook afgewassen worden door de koks. De grond wordt gepoetst door de poetsploeg, maar de vuren ed worden door de koks onderhouden.
Plaats tewerkstelling
3390 SINT-JORIS-WINGE