Terug naar site

HULP KOK KOUDE KEUKEN BRASSERIE REGIO ZONHOVEN

16 januari 2020

Functieomschrijving

OPUS ZOEKT

EEN HULP KOK KOUDEN KEUKEN

U kan in uw nieuwe job de volgende taken uitvoeren :

* Groenten en desserts voorbereiden

* Bijspringen aan de afwas indien nodig.

* werkplaats zelf reinigen en alles netjes houden.

Profiel

* U kan een flexibel fulltime uurrooster aan

* ervaring bezitten aan de koude keuken

Jobgerelateerde competenties

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Persoonsgebonden competenties

  • Commercieel zijn
  • Resultaatgerichtheid

Aanbod

*Toffe zaak met fijne collega's

* mooie verloning

Plaats tewerkstelling

3520 ZONHOVEN

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: info@opusgroup.be

Per telefoon: 0479030460

Contact: Sara Gielen